Actie meststoffen voorjaar 2021

Ook dit jaar hebben wij een aanbieding met meststoffen! Naast uitgestelde betaling krijgt u dit jaar bij afname van 2 pallets meststoffen gratis een bodemonderzoek mét persoonlijk advies. Daarnaast krijgt u een zak micro-sporenmix gratis erbij .

Waarom een bodemanalyse?
Een bodemonderzoek geeft u inzicht in de toestand van de bodem in een tuin. Planten hebben voldoende voedingsstoffen nodig om gezond te groeien en bloeien. De structuur van de bodem en de hoeveelheid organische stof is erg belangrijk. Een bodemanalyse geeft exact aan hoe het zit met de voedingselementen in de bodem, het organische stof gehalte en de zuurtegraad van de bodem. Je kan een bodemonderzoek doen bij aanleg van een nieuwe tuin, renovatie van een tuin of bij probleemgevallen.

Het onderzoek wordt altijd uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium. Van onze adviseur krijgt u de uitslag van het onderzoek en een pasklaar advies voor het hele jaar. Door het laten uitvoeren van een bodemanalyse weet je precies wat er nodig is aan extra voedingstoffen in de bodem. Voeg je deze stoffen toe, dan voorkom je uitval met als resultaat een gezonde tuin!