afhaalcentrum beplanting noordscheschut

Beplanting bestellen

GreenSales heeft een uitgebreid assortiment met planten en bomen voor hoveniers en tuincentra. Ons assortiment is opgedeeld in de volgende categorieën:

 

Beplanting voor hoveniers


Als hovenier beplanting inkopen? Wij bieden hoveniers twee mogelijkheden voor de inkoop van de beplanting voor elk beplantingsplan:

  • De hovenier komt bij GreenSales op locatie. Wij beschikken over locaties in Balk en Noordscheschut met een oppervlakte van maar liefst 6 hectare grond. De klant kan direct zijn beplanting uitzoeken. De bestelling wordt afgerond en u kunt de bestelling ophalen/meenemen
  • Bestellen via de webshop. Het beplantingsplan is met de klant afgestemd. De hovenier stelt in de webshop het beplantingsplan samen. Vervolgens wordt de bestelling op locatie geleverd

.

Direct naar de webshop

 

Beplanting voor tuincentra


GreenSales levert beplanting voor tuincentra. Naast onze grote basiscollectie bieden wij een divers seizoengebonden assortiment. De beplanting wordt wekelijks ingekocht bij 120 streng geselecteerde kwekers, verspreid door heel Nederland. Tevens worden er planten ingekocht op de veiling in Aalsmeer.

Zie ook: inkoop bomen en beplanting tuincentra

 


Direct contact opnemen?

Heeft u vragen? Stel uw vraag aan één van onze deskundige medewerkers.

Neem direct contact op

           deskundig advies