Fagus Sylvatica Altropunicea of Rode Beuk

De Fagus Sylvatica Altropunicea of Rode Beuk bestelt u in de webshop of in de groene showroom van GreenSales. Wij leveren kant en klaar hagen in heel Nederland. GreenSales levert beplanting en bomen aan hoveniers, tuincentra en groenvoorzieners. Met deze kant-en-klaar hagen hebt u onmiddellijk optimale privacy en kunt u op en top genieten van uw tuin.

Beschrijving Rode Beuk

Fagus Sylvatica is niets meer als een gewone beuk. Het betekent letterlijk Bosbeuk. In de Europese wouden is dit een veel voorkomende soort. De Rode Beuk onderscheidt zich van de gewone beuk door de rode kleur van het blad in de zomer en in de herfst verkleurt het blad naar oranjebruin.

Ook in de winter blijft het blad aan de boom maar vlak voor het verschijnen van het nieuwe blad laat deze het oude blad vallen. U houdt dus gedurende het hele jaar een mooie volle heg. De Rode Beuk houdt van vochtige grond, maar niet van volle zon op de stam. De Rode Beuk is dus uitermate geschikt voor het Nederlandse klimaat. Ook tegen vorst is de rode Beuk prima bestand.

Snoeien Rode Beuk

De Rode Beuk moet minimaal een keer per jaar gesnoeid worden, om zijn mooie compact vorm zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Het snoeien kan het best zo rond de langste dag, dus 21 juni, plaatsvinden.

Kenmerken Fagus Sylvatica in het kort

  • Winterhard: ja
  • Bladverliezend: nee
  • Snoeien: ja
  • Bloei: nee
  • Standplaats: vochtig

Kant en klaar hagen bestellen

Een kant en klaar haag is een ideale oplossing voor klanten die direct resultaat willen zien in de tuin. Binnen een dag is het mogelijk de kant en klaar haag te plaatsen. Aan het eind van de dag staat er een complete haag en is privacy direct gewaarborgd.

Bestelling en levering

U bestelt bij GreenSales zowel online als fysiek.

Bestelling via de webshop

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment met planten en bomen. Vanuit uw luie stoel stelt u het beplantingsplan samen en bestelt u de planten die hierin passen. De beplanting wordt in heel Nederland geleverd op de locatie die u wenst.

Kom langs in onze groene showroom

Neem de tijd voor een ontdekkingstocht in de 60.000 vierkante meter grote groenwereld van GreenSales. Iedereen die zich professioneel bezighoudt met groen kan hier alle benodigdheden, beplanting, bomen en inspiratie vinden.

Gerelateerde informatie

  • Reviews van klanten over Greensales
  • Verkoop exclusieve beplanting
  • Verwante artikelen vindt u in onze vakwinkel
Fagus sylvatica Atropunicea Detail
GreenSales Pieter van der Linden
Fagus sylvatica Atropunicea Autumn
Fagus sylvatica Atropunicea Summer
Fagus sylvatica Atropunicea Spring
Fagus sylvatica Atropunicea Element