Greensales Balk Informatie aanvragen
0528 34 111 5 06 8282 4848

Verkoop Graszoden

 

Graszoden bestellen? GreenSales is officieel leverancier van graszoden in talloze vormen en toepassingen. U kunt de graszoden rechtstreeks bestellen via onze website.

graszoden verkoop

Waarom graszoden?


Wie wil dat nou niet? Een mooi groen gazon binnen 1 dag? Met de graszoden van GreenSales heeft u gelijk een prachtig resultaat. U hoeft niet een heel seizoen te wachten voordat u het gazon kan gebruiken. Wat bij een ingezaaid gazon wel het geval is!
Daarom maken steeds meer mensen de keuze om graszoden te leggen, zodat ze gelijk een resultaat hebben. 

Direct bruikbaar


Graszoden legt u eenvoudig aan en het gras is direct bruikbaar. Onze graszoden zijn bij ons bijna het hele jaar verwerkbaar, de hoeveelheid zon en schaduw heeft geen gevolgen voor de groei van het gras. Onder aan de streep scheelt het aanleggen van graszoden zoveel tijd, moeite en energie dat het achteraf nog goedkoper is dan het inzaaien van uw gazon. Zelfs in de schaduw kunt u met de graszoden van GreenSales zonder problemen een perfect gazon leggen. 

Dus wat uw doel ook is met graszoden, wij kunnen u hier bij GreenSales verder mee helpen.

Toepassingen  


De voordelen van graszoden ten opzichte van het inzaaien van uw gazon, maken het interessant voor meerdere doeleinden:

 • Luieren in de tuin:
  Wat is er nou lekkerder dan op uw blote voeten door het gras lopen? Geen onkruid te bekennen en overal is het prachtig groen. En dat binnen een mum van tijd, ieder seizoen van het jaar.
 • Campingplaats aanleggen:
  Wat wekt een betere vakantiesfeer op dan een mooi grasveld? Op een camping is het essentieel om een mooi grasveld te hebben, ook nadat er de hele zomer mensen op hebben gestaan met tenten en caravans. Herstel van het grasveld is sneller en simpeler met graszoden.
 • Golfbanen:
  Hier is een strak grasveld onmisbaar en onkruid is al helemaal uit den boze. Met uiterste precisie kunt u ook hier uw graszoden aanleggen.
 • Sportvelden:
  Soms hebben sportvelden het zwaar te verduren, denk alleen al aan het schoeisel waar soms dikke noppen onder zitten. Met kant-en-klare graszoden is het een fluitje van een cent om het veld te herstellen en zo de grasmat weer gereed te maken voor een nieuwe wedstrijd.

 

Graszoden bestellen

 

Graszoden bestelt u eenvoudig via onze website.

 

 


Onkruid in graszoden


Een veel gehoorde belemmering voor een mooi grasveld is onkruid. Wanneer u een gazon inzaait gaat hier een tijd overheen. Het gras heeft tijd nodig om te groeien, maar in die tijd werkt onkruid zich ook omhoog. Bij GreenSales hanteren we strenge richtlijnen bij het kweken van onze graszoden. Onze graszoden zijn erg stevig waardoor onkruid in onze graszoden geen schijn van kans heeft. Dit komt de graskwaliteit behoorlijk ten goede.

         

Voordelen van graszoden op een rijtje: 


Wij hebben de voordelen voor u op een rij gezet:

 • gazon is gelijk bruikbaar
 • perfecte graskwaliteit
 • makkelijk te leggen
 • de graszoden bevatten geen onkruid
 • de zoden worden naar strenge richtlijnen gekweekt
 • achteraf zijn zoden goedkoper dan ingezaaid gras
 • probleemloos groei in zon en schaduw
 • bijna het hele jaar verwerkbaar
 • gelijk een mooi groen gazon
 • altijd een resultaat waarop je kan vertrouwen
 • levering door heel Nederland

Dit kunnen wij leveren:


GreenSales ondersteunt u bij de levering van de volgende producten:

Gekoelde graszoden

Wij verzorgen de levering van gekoelde graszoden. Dit betekent een langere houdbaarheid, een betere groei van het gras en minder broei tijdens het vervoer.

Gekoelde graszoden

Graszoden voor een speelgazon

Graszoden voor een speelgazon moeten stevig zijn en veiligheid garanderen. GreenSales levert de best mogelijke graszoden in heel Nederland.

Graszoden speelgazon

 

Big Rolls

Big Rolls zijn bij uitstek geschikt voor de aanleg van grote velden (zoals sportvelden). Wij leveren Big Rolls van minimaal 10 m2 en maximaal soms meer dan 30 m2.

Big Rolls

Molwerend doek

Om overlast door mollen te voorkomen adviseren wij molwerend doek onder de graszoden te plaatsen. Dit voorkomt verzakking en schade aan het gazon/veld.

Molwerend doek 

 

graszoden bestellen hoveniers     verkoop graszoden

Contact


Wij helpen u graag verder bij het uitzoeken van de graszoden die voldoen aan uw eisen. Ook kunnen we u verder helpen met vragen over graszoden, we voorzien u graag van advies. Neem gerust contact met ons op.

 

 

Liever direct graszoden bestellen

 

Graszoden bestelt u eenvoudig via onze website.