Big Rolls


Big Rolls bestellen? GreenSales verzorgt de levering van Big Rolls graszoden. 

Eigenlijk spreken Big Rolls voor zichzelf. Het zijn graszoden, maar dan een flink stuk groter. In vierkante meters zijn Big Rolls minimaal 10 m2 en maximaal soms meer dan 30 m2 groot. Diktes van Big Rolls variëren van twee tot vier centimeter.

Big Rolls: Graszoden

Waarom Big Rolls?


Met Big Rolls geldt ‘grote klappen, snel thuis’. Ideaal bij de aanleg van grote velden van soms wel honderden vierkante meters.

Sneller werken


Grote rollen zorgen ervoor dat je sneller klaar bent met het leggen van grasveld. Bovendien heb je met grotere rollen ook minder naden in je grasveld, hierdoor zal het resultaat nog strakker zijn dan u had gedacht

Betere stabiliteit


Door de grootte van de rollen is er sprake van meer stabiliteit.

Big Rolls bestellen?    Big Rolls bestellen?    Big Rolls bestellen?

Minder uitdroging


Doordat er weinig naden zitten in het veld is er minder sprake van uitdroging

Een geheel


Omdat de matten groter zijn en er minder naden zijn groeien de matten meer als een geheel. Dit maakt het grasveld in zijn geheel ook eerder speelbaar als het om een sportveld gaat

Speciale machines


Met de Big Rolls van GreenSales legt u met een speciale machine zo een heel voetbalveld. Deze motorkruiwagen is verkrijgbaar in twee varianten. Het is mogelijk om één rol per keer te verwerken, maar het is ook mogelijk om 2 rollen per keer te verwerken! Deze machines zijn beide bij ons te huur. 

Gerelateerde informatie


Heeft u deze artikelen al gelezen?

Contact


Wij helpen u graag verder bij het uitzoeken van de graszoden die voldoen aan uw eisen. Ook kunnen we u verder helpen met vragen over graszoden, we voorzien u graag van advies. Neem gerust contact met ons op.

 

 

Big Rolls bestellen

 

Graszoden bestelt u eenvoudig via onze website.