Groothandel beplanting Limburg

Beplanting hoveniers en tuincentra Limburg

GreenSales is al 15 jaar de absolute specialist op het gebied van beplanting. Wij leveren beplanting aan hoveniers en tuincentra in de hele provincie Limburg.

Als hovenier planten bestellen?

Als hovenier bestelt u planten en bomen bij GreenSales. Onze gehele showterrein (60.000 vierkante meter) is ingericht om de hovenier zo goed mogelijk te faciliteren. U neemt de consument mee naar de locatie van GreenSales en zoekt samen de beplanting uit. De bomen en beplanting neemt u direct mee of wij zorgen dat het geleverd wordt op de plek van bestemming.

Bestellen via de webshop

Beplanting kan besteld worden via de webshop. U vindt hier de actuele prijzen. Bestellingen worden binnen 72 uur op locatie geleverd. Wij stellen geen minimum aan de afname van de beplanting. Wij leveren u met evenveel plezier één exemplaar of een paar duizend.

Gezamenlijk inkoopvoordeel

Voor hoveniers valt er bij GreenSales heel wat voordeel te halen. Wie zich aansluit bij Inkoopgilde betaalt namelijk beduidend minder voor diverse producten en diensten van gerenommeerde landelijke en regionale leveranciers waarmee Inkoopgilde afspraken heeft gemaakt.

Aangesloten hoveniers worden door middel van nieuwsbrieven, presentaties en lezingen geïnformeerd over leveranciers, producten en aanbiedingen. Een persoonlijke voordeelberekening is snel gemaakt op www.inkoopgilde.nl.

Beplanting bestellen voor tuincentra

Hoveniers en tuincentra die voor het beste resultaat gaan zijn bij ons aan het juiste adres. U bent verzekerd van topkwaliteit beplanting die wij leveren tegen messcherpe prijzen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe items, inspelend maar ook vooruitlopend op de vraag van hoveniers. We nemen enkel producten af van streng geselecteerde kwekers en deze beplanting wordt geplaatst in de verkoopvakken ons terrein.

Veiling Aalsmeer

Het aanbod van kwekers dat aan GreenSales levert groeit stap voor stap. Eenmaal per week zitten wij op de veiling in Aalsmeer.

Wekelijks kopen we voor tuincentra in op de klok van Aalsmeer. U heeft de mogelijkheid om rechtstreeks van Aalsmeer geleverd te krijgen! Door uw wensen aan ons door te geven, proberen wij dit zo goedkoop mogelijk voor u in te kopen. Daarnaast kopen wij ook visuele handel in voor eigen voorraad.

Zie ook: inkoop bomen en beplanting voor tuincentra

Om deze redenen kies je voor ons:

  • 60.000 vierkante meter showroom
  • Goed bereikbaar 
  • Bestellen via de webshop 
  • Levering beplanting op locatie
  • Levering door heel  Nederland
  • Levering van 1 tot duizenden planten
  • Alle planten voorzien van consumentenprijzen
  • Bestelde planten binnen vijf werkdagen op locatie geleverd
  • Samenwerking met meer dan 100 streng geselecteerde kwekers 
  • Productomschrijving incl. foto, kenmerk en Nederlandse naam per plant

Levering in heel Limburg

Wij leveren beplanting in heel Limburg: Maastricht,  Heerlen,  Kerkrade,  Geleen, Sittard,  Roermond,  Venlo

Gerelateerde diensten

Contact


Heeft u vragen? Wilt u inhoudelijk advies? Neem direct contact met ons op.