Beplantingsgroothandel Noord-Holland: Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Bussum, Den Helder, Diemen, Edam, Volendam, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Hilversum, Huizen, Laren, Medemblik, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Weesp, Zaanstad, Zandvoort.

Beplantingsgroothandel Noord-Holland

Plantengroothandel GreenSales levert beplanting in de provincie Noord-Holland. Wij leveren als groothandel beplanting aan hoveniers en tuincentra.

Inkoop beplanting voor hoveniers

GreenSales Pieter van der Linden heeft alles in huis wat hoveniers en groenvoorzieners nodig hebben. Noem de naam van de plant, heester of boom die u zoekt en GreenSales Pieter van der Linden levert hem.

Levering op locatie

Hoveniers die de bestelde planten liever ontvangen op de locatie waar ze aan het werk zijn, kunnen gebruik maken van de snelle leverservice van GreenSales. Alle planten, heesters en bomen worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verpakt en vervoerd. In een dichte vrachtwagen, beschermd tegen de invloeden van de wind en de zon, wordt het groen vochtig afgeleverd op de plek waar u het wenst.

Wij hebben recent een revolutionaire pallet ontwikkeld die aanzienlijke voordelen oplevert ten opzichte van de traditionele pallet. Dankzij deze pallet arriveert uw beplanting onbeschadigd en ordelijk op het door u opgegeven locatie. Daar komt nog bij dat er per pallet meer geladen kan worden, wat de transportkosten per product drukt.

Tuincentra: tuinassortiment samenstellen

Bent u als tuincentrum op zoek naar topkwaliteit groen tegen haarscherpe prijzen? Dan is GreenSales het juiste adres! Op een showterrein van meer dan 60.000 vierkante meter wordt een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment AA-kwaliteit groenproducten gepresenteerd. Met een stevige basiscollectie van het gangbare groen en een telkens wisselend aanbod dat afgestemd is op de vier seizoenen. Wekelijks ingekocht bij ruim 120 streng geselecteerde kwekers verspreid over het hele land, aangevuld met inkopen van de veiling in Aalsmeer.

Bestellen van beplanting


Wilt u beplanting inkopen? Wij bieden twee mogelijkheden voor de inkoop van de beplanting:

  • U komt bij GreenSales op locatie in Balk of Noordscheschut. Op ons terrein van 60.000 vierkante meter leidt u de klant rond. De klant kan direct zijn beplanting uitzoeken. De bestelling wordt afgerond en u kunt de bestelling ophalen/meenemen
  • Bestellen via de webshop. Het beplantingsplan is met de klant afgestemd. De hovenier stelt in de webshop het beplantingsplan samen. Vervolgens wordt de bestelling op locatie in heel Nederland geleverd

.

Direct naar de webshop

Actief in heel Noord-Holland

Wij zijn actief in heel Noord-Holland: Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Bussum, Den Helder, Diemen, Edam, Volendam, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Hilversum, Huizen, Laren, Medemblik, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Weesp, Zaanstad, Zandvoort.