Leverancier beplanting in Drenthe

Beplantingsgroothandel Drenthe

Voor de inkoop van beplanting in de provincie Drenthe kunt u als hovenier of tuincentrum terecht bij GreenSales.

Afname beplanting door hoveniers

GreenSales heeft een showterrein van maar liefst 60.000 vierkante meter verdeeld over twee vestingen in Balk (Friesland) en Noordscheschut (Drenthe). Hoveniers kunnen met de consument een wandeling over het terrein maken zodat de consument zelf de beplanting voor de tuin samenstelt. Alle planten zijn voorzien van consumentenprijzen. De bestelling gaat altijd via de hovenier. De hovenier kan de beplanting ter plekke meenemen. Ook leveren wij op locatie.

Lees meer: groene showroom

Schadevrij op locatie geleverd

Wij brengen de bestelling desgewenst ook naar de bedrijven zelf op werklocatie. Dat geldt natuurlijk ook voor de artikelen die via de webshop van GreenSales besteld worden. We hebben in eigen beheer een slim transportsysteem ontwikkeld waarbij de kwetsbare handel gegarandeerd schadevrij wordt afgeleverd. Wij leveren in heel Nederland en altijd binnen vijf werkdagen. Of het nu om 1 plantje gaat of om een vrachtwagen vol.

Groothandel in beplanting Drenthe

Levering beplanting aan tuincentra

GreenSales Pieter van der Linden levert beplanting, bomen en exclusieve beplanting aan tuincentra. Tuincentra kunnen op drie verschillende manier de beplanting bij ons kopen:

  • Cash & Carry

U komt zelf naar ons afhaalcentrum, maakt een keuze uit het aanbod, laadt de aankopen in uw wagen -of laat die tegen kostprijs door ons bij u bezorgen-, neemt nog een kop koffie en gaat vervolgens de weg terug naar uw tuincentrum.

  • Webshop

Het wekelijkse aanbod wat wordt ingekocht op de veiling in Aalsmeer staat elke week online op de vernieuwde webshop voor tuincentra. Daarnaast vindt u op de webshop een groot aanbod van visuele tuinplanten. Alle planten worden uitgeleverd met een duidelijk foto-etiket. Vraag gauw een inlogcode aan!

  • Veilinghandel rechtstreeks vanaf Aalsmeer

Wekelijks kopen we in op de klok van Aalsmeer. U heeft de mogelijkheid om rechtstreeks van Aalsmeer geleverd te krijgen! Door uw wensen aan ons door te geven, proberen wij dit zo goedkoop mogelijk voor u in te kopen. Daarnaast kopen wij ook visuele handel in voor eigen voorraad.

Lees meer: tuincentrum

Beplantingsgroothandel actief in heel Drenthe

GreenSales is actief in heel Drenthe: In Hoogeveen, Assen, Beilen, Emmen, Meppel, Roden, Borger, Coevorden

Contact

Heeft u vragen of wilt u deskundig advies? Neem direct contact met ons op.