Groothandel beplanting Friesland

Groothandel beplanting Friesland

Hoveniers en tuincentra uit Friesland kopen beplanting bij GreenSales, de specialist in beplanting.

Deskundig team van medewerkers

GreenSales Pieter van der Linden heeft een team met deskundige medewerkers. Behalve groene vingers hebben alle medewerkers ook een grondige kennis van het groen. Ons team met medewerkers is op de hoogte van de meeste recente ontwikkelingen en nieuwste trends maar ook de tradities in het groen. hierdoor kunnen wij onze klanten helpen bij elke vraag en bij elk probleem.

Beplanting kopen voor hoveniers

Hovenier kunnen beplanting afnemen bij GreenSales. Dit kan op diverse manieren. Bijzonder aan het concept van GreenSales is dat hoveniers de consument  mee kunnen nemen voor een wandeling over het terrein van GreenSales. Wij hebben twee vestigingen, in Balk en Noordscheschut, met maar liefst 60.000 vierkante meter showterrein. Alle planten zijn voorzien van consumentenprijzen. De bestelling gaat altijd via de hovenier. De hovenier kan de beplanting ter plekke meenemen. Ook leveren wij op locatie.

Lees meer: inkoop beplanting voor hoveniers

Gegarandeerd kwaliteit

Hoveniers en tuincentra die voor het beste resultaat gaan zijn bij ons aan het juiste adres. U bent verzekerd van topkwaliteit beplanting die wij leveren tegen messcherpe prijzen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe items, inspelend maar ook vooruitlopend op de vraag van hoveniers. We nemen enkel producten af van streng geselecteerde kwekers en deze beplanting wordt geplaatst in de verkoopvakken ons terrein.

Veiling Aalsmeer

Het aanbod van kwekers dat aan GreenSales levert groeit stap voor stap. Eenmaal per week zitten wij op de veiling in Aalsmeer.

Wekelijks kopen we voor tuincentra in op de klok van Aalsmeer. U heeft de mogelijkheid om rechtstreeks van Aalsmeer geleverd te krijgen! Door uw wensen aan ons door te geven, proberen wij dit zo goedkoop mogelijk voor u in te kopen. Daarnaast kopen wij ook visuele handel in voor eigen voorraad.

Nieuwsbrief met het aanbod

Na de veiling sturen wij u een nieuwsbrief met het aanbod. Hier kunt u gelijk op reageren door een bestelling te plaatsen. De totale bestelling wordt vanaf Aalsmeer rechtstreeks naar u gestuurd. Over de netto klokprijs berekenen wij een provisie.

De vrachtkosten van Aalsmeer naar u, zijn voor uw kosten. Deze unieke inkoopmethode garandeert dat uw aankoop altijd vers is en bijzonder scherp geprijsd. Wil u meer informatie over onze unieke inkoopmogelijkheden of wilt u elke week een actuele voorraadlijst ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: veiling@pietervanderlinden.nl

Actief in heel Friesland

Wij zijn gevestigd in Noordscheschut (Drenthe) en Balk (Friesland). Wij levering onze beplanting in heel Nederland en dus ook Friesland: Balk, Beetsterzwaag, Bolsward, Buitenpost, Burgum, Bergum, Damwoude, Dokkum, Drachten, Grou, Gorredijk, Heerenveen, Franeker, Harlingen, IJlst, Joure, Kootstertille, Leeuwarden, Lemmer, Littenseradiel, Wommels, Sneek, Woudsend.

Contact

Heeft u nog vragen? Wilt u meer weten? Neem direct contact op.