Greensales Balk Informatie aanvragen
0528 34 111 5 06 8282 4848
Groothandel in beplanting Zeeland

Groothandel in beplanting en bomen Zeeland

Op zoek een betrouwbare partner op het gebied van bomen en beplanting in Zeeland? Dan bent u hier aan het juiste adres. GreenSales is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner voor talloze hoveniers en tuincentra op beplantingsgebied. Wij zijn gevestigd in Balk (Friesland) en Noordscheschut (Drenthe). Wij leveren beplanting in heel Nederland bij hoveniers en tuincentra op locatie.

Even voorstellen: wie zijn wij?

GreenSales is al meer dan 15 jaar de beplantingsleverancier voor hoveniers en tuincentra. Sinds 2016 hebben wij twee vestigingen in Balk (Friesland) en Noordscheschut (Drenthe) met een showterrein van maar liefst 60.000 vierkante meter.

Ons deskundige team medewerkers staat klaar om u te helpen bij de organisatie van uw bestelling.

Beplanting inkopen voor hoveniers

Als hovenier bestelt u de beplanting bij ons. U neemt de klant voor een ronde over ons showterrein. De beplanting is voorzien van consumentenprijzen waardoor de klant direct een beeld heeft van de kosten.

Als hovenier profiteert u van kortingen op de bestelde beplanting. De bestelling dient u bij ons in waarna wij zorgen dat deze wordt klaargezet. Vervolgens kunt u deze meenemen of op locatie laten leveren.

Tuincentrumassortiment samenstellen

Ook tuincentra stellen het beplantingsassortiment samen via GreenSales. Wij geven ondernemers de kans om snel hun tuincentrumassortiment in te kopen op ons cash & carryterrein.

Met een eenvoudig te hanteren handscanner scant u alle planten en bomen in die u wilt kopen. Vervolgens wordt de bestelling door ons verwerkt waarna u deze kunt laten leveren of op kunt halen van onze locatie.

Online beplanting bestellen

In onze webshop vindt u het complete assortiment aan bomen en planten. U krijgt, als klant, uw eigen inloggegevens waarmee beplanting besteld kan worden. De voordelen op een rij:

  • Gemak: uw eigen beplantingsplan in alle rust thuis samenstellen. Ook buiten kantoortijden plaatst u uw bestelling
  • Actueel: productomschrijving inclusief foto’s, kenmerken en de Nederlandse naam per plant
  • Compleet assortiment: naast beplanting ook dode materialen zoals meststoffen, kruiwagens en andere verwante artikelen
  • Flexibel: we leveren op uw locatie door heel Nederland of u haalt de bestelling af op onze locatie
  • Snelheid: bestelde planten, heesters en bomen worden binnen vijf werkdagen op locatie geleverd
  • Actuele prijzen: 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in recente prijzen
  • Overzicht: elk moment van de dag inzicht in de bestelhistorie
  • Optimaal geïnformeerd: actueel overzicht van de fuststanden, facturen, orders en bestelhistorie
  • Onbeperkt: van 1 plant tot duizenden exemplaren

Direct naar de webshop

 

Vollediger assortiment is ondenkbaar: ook exclusieve beplanting

Een exclusief of tropisch tintje in de tuin? De tuin inrichten met grote en bijzondere beplanting? GreenSales levert een grote verscheidenheid aan exclusieve planten. Daar waar het beplantingsassortiment van het tuincentrum stopt kunt u terecht bij GreenSales. U bent bij ons aan het goede adres voor de inkoop van exclusieve en grote beplanting zoals kurkeiken, mediterrane beplanting, buxusbollen met een doorsnede van 100 cm, bonsai of grote rododendrons met een doorsnede van 200 cm.

Als hovenier profiteert u van de goede samenwerking tussen GreenSales Pieter van der Linden en tal van kwekers in binnen- en buitenland. Vol trots kunnen wij zeggen dat ons assortiment vollediger is dan ooit tevoren. De beplanting wordt zorgvuldig geselecteerd door onze deskundige medewerkers waardoor u zeker weet dat de beplanting bestand is tegen het Nederlandse klimaat. Alle beplanting wordt geïmporteerd door GreenSales Pieter van der Linden.

Bestelt u exclusieve beplanting dan kunt u rekenen op onze flexibiliteit. Wij leveren op uw locatie door heel Nederland of u haalt de bestelling af op onze locatie in Noordscheschut.

Actief in heel Zeeland

Wij zijn actief in heel Zeeland: Zierikzee, Middelburg, Arnemuiden, Goes, Vlissingen, Borssele

Contact

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op.