Inkoop beplanting in Overijssel

Inkoop beplanting Overijssel

Groothandel in beplanting GreenSales Pieter van der Linden levert beplanting en bomen in de gehele provincie Overijssel.

Betrouwbare kwaliteitsleverancier

GreenSales Pieter van der Linden is al jaren een betrouwbare kwaliteitsleverancier voor hoveniers en tuincentra. Wij werken samen met ruim 100 kwekers waarvan wij de allerhoogste kwaliteit eisen.

Als hovenier mag u het beste verwachten van ons. En dit allemaal voor een aantrekkelijke prijs. U neemt de consument (opdrachtgever) mee naar onze groene showroom. Hier zijn alle planten en bomen voorzien van consumentenprijzen waardoor u niks hoeft uit te leggen.

'Wij adviseren u niet alleen bij uw inkoop, maar ondersteunen u ook met veel plezier met een professioneel verkoopadvies bij u op locatie'

Inkoop door tuincentra

Tuincentra stellen het complete assortiment bij ons samen. Ons volledig ingerichte terrein is makkelijk begaanbaar met golfkarren zodat u binnen no-time het assortiment heeft samengesteld. Met een handscanner scant u de gewenste beplanting. Vervolgens worden de aankopen geleverd of u kunt deze zelf ophalen.

Veiling Aalsmeer

GreenSales is actief aanwezig op de veilingvloer in Aalsmeer. A heeft de mogelijkheid om rechtstreeks van Aalsmeer geleverd te krijgen! Door uw wensen aan ons door te geven, proberen wij dit zo goedkoop mogelijk voor u in te kopen. Daarnaast kopen wij ook visuele handel in voor eigen voorraad.

  • Onze ervaren tuininkoper koopt beplanting in. Zijn lijst met aankopen wordt per e-mail aan u verzonden in een duidelijk overzicht. Vervolgens stelt u de bestelling samen.

Actief in heel Overijssel

Wij zijn actief in heel Nederland en dus ook Overijssel: Almelo, Balkbrug, Borne, Dalfsen, Dedemsvaart, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal, Olst, Ommen, Rijssen, Tubbergen, Staphorst, Steenwijk, Vriezenveen, Zwolle.