Greensales Balk Informatie aanvragen
0528 34 111 5 06 8282 4848
Handelskwekerij Flevoland

Leverancier beplanting Flevoland

 Als hovenier of tuincentrum het beplantingsassortiment samenstellen? Dan kun je terecht bij GreenSales. Wij zijn gespecialiseerd in de levering van beplanting en bomen in de hele provincie Flevoland.

Even voorstellen: wie zijn wij?

GreenSales is al meer dan 15 jaar de beplantingsleverancier voor hoveniers en tuincentra. Sinds 2016 hebben wij twee vestigingen in Balk (Friesland) en Noordscheschut (Drenthe) met een showterrein van maar liefst 60.000 vierkante meter.

Ons deskundige team medewerkers staat klaar om u te helpen bij de organisatie van uw bestelling.

Beplanting inkopen voor hoveniers

Als hovenier bestelt u de beplanting bij ons. U neemt de klant voor een ronde over ons showterrein. De beplanting is voorzien van consumentenprijzen waardoor de klant direct een beeld heeft van de kosten.

Als hovenier profiteert u van kortingen op de bestelde beplanting. De bestelling dient u bij ons in waarna wij zorgen dat deze wordt klaargezet. Vervolgens kunt u deze meenemen of op locatie laten leveren.

Tuincentrumassortiment samenstellen

Ook tuincentra stellen het beplantingsassortiment samen via GreenSales. Wij geven ondernemers de kans om snel hun tuincentrumassortiment in te kopen op ons cash & carryterrein.

Met een eenvoudig te hanteren handscanner scant u alle planten en bomen in die u wilt kopen. Vervolgens wordt de bestelling door ons verwerkt waarna u deze kunt laten leveren of op kunt halen van onze locatie.

Gezamenlijk inkoopvoordeel

Voor hoveniers valt er bij GreenSales Pieter van der Linden heel wat voordeel te halen. Wie zich aansluit bij Inkoopgilde betaalt namelijk beduidend minder voor diverse producten en diensten van gerenommeerde landelijke en regionale leveranciers waarmee Inkoopgilde afspraken heeft gemaakt.

Aangesloten hoveniers worden door middel van nieuwsbrieven, presentaties en lezingen geïnformeerd over leveranciers, producten en aanbiedingen. Een persoonlijke voordeelberekening is snel gemaakt op www.inkoopgilde.nl.

Actief in heel Flevoland

GreenSales is actief in heel Nederland en dus ook in Flevoland: Emmeloord, Vollenhove, Almere, Dronten, Zeewolde, Lelystad