Greensales Balk Informatie aanvragen
0528 34 111 5 06 8282 4848
Groothandel in beplanting Gelderland

Plantengroothandel Gelderland

Beplantingsgroothandel in Gelderland? GreenSales heeft een showterrein van maar liefst 60.000 vierkante meter waar hoveniers en tuincentra beplanting inkopen. Ook bestelt u beplanting via onze webshop.

Betrouwbare kwaliteitsleverancier

GreenSales Pieter van der Linden is al jaren een betrouwbare kwaliteitsleverancier voor hoveniers en tuincentra. Wij werken samen met ruim 100 kwekers waarvan wij de allerhoogste kwaliteit eisen.

Als hovenier mag u het beste verwachten van ons. En dit allemaal voor een aantrekkelijke prijs. U neemt de consument (opdrachtgever) mee naar onze groene showroom. Hier zijn alle planten en bomen voorzien van consumentenprijzen waardoor u niks hoeft uit te leggen.

'Wij adviseren u niet alleen bij uw inkoop, maar ondersteunen u ook met veel plezier met een professioneel verkoopadvies bij u op locatie'

Gegarandeerd kwaliteit

Hoveniers en tuincentra die voor het beste resultaat gaan zijn bij ons aan het juiste adres. U bent verzekerd van topkwaliteit beplanting die wij leveren tegen messcherpe prijzen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe items, inspelend maar ook vooruitlopend op de vraag van hoveniers. We nemen enkel producten af van streng geselecteerde kwekers en deze beplanting wordt geplaatst in de verkoopvakken ons terrein.

Veiling Aalsmeer

Het aanbod van kwekers dat aan GreenSales levert groeit stap voor stap. Eenmaal per week zitten wij op de veiling in Aalsmeer.

Wekelijks kopen we voor tuincentra in op de klok van Aalsmeer. U heeft de mogelijkheid om rechtstreeks van Aalsmeer geleverd te krijgen! Door uw wensen aan ons door te geven, proberen wij dit zo goedkoop mogelijk voor u in te kopen. Daarnaast kopen wij ook visuele handel in voor eigen voorraad.

Bestellen in de webshop


U kunt de beplanting bestellen in onze webshop. Hier vindt u alle producten inclusief Nederlandse naam, Latijnse naam en productomschrijving.

Bestel direct

Kom naar onze groene showroom


Op de locaties van GreenSales in Balk en Noordscheschut vindt u een terrein van 60.000 vierkante meter met beplanting. Als hovenier kunt u de consument meenemen voor een wandeling over het terrein. Samen zoekt u de gewenste beplanting uit. Vervolgens kunt u de beplanting meenemen of wij leveren de beplanting op locatie. Wij nodigen u van harte uit in onze groene showroom van het Noorden!

Zie ook: inkoop bomen en beplanting voor hoveniers

Om deze redenen kies je voor ons:

  • 60.000 vierkante meter showroom
  • Goed bereikbaar 
  • Bestellen via de webshop 
  • Levering beplanting op locatie
  • Levering door heel Nederland
  • Levering van 1 tot duizenden planten
  • Alle planten voorzien van consumentenprijzen
  • Bestelde planten binnen vijf werkdagen op locatie geleverd
  • Samenwerking met meer dan 100 streng geselecteerde kwekers 
  • Productomschrijving incl. foto, kenmerk en Nederlandse naam per plant

Actief in heel Gelderland:

Wij zijn actief in heel Gelderland: ´t Harde, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bennekom, Borculo, Bronkhorst, Culemborg, Didam, Dieren, Doesburg, Doetinchem, Ede, Eibergen, Ermelo, Geldermalsen, Elspeet, Groenlo, Groesbeek, Harderwijk, Heerde, Hierden, Hoenderlo, Kesteren, Kootwijk, Lochem, Lunteren, Nijkerk, Nijmegen. Oldebroek, Otterlo, Putten, Rhenen, Scherpenzeel, Tiel, Terschuur, Vaassen, Velp, Wageningen, Vorden, Voorthuizen, Wageningen, Wapenveld, Wezep, Winterswijk, Zaltbommel, Zutphen