Pieter van der Linden – de groothandel in bomen

Bij Pieter van der Linden is de passie voor groen al sinds 1997 aanwezig en dit kan je zien in ons bedrijf.  Wij hebben al jarenlang een goede samenwerking met een groot aantal partijen voor het inkopen van bomen. Als hoveniersbedrijf of andere partij kun jij altijd bij ons terecht om bomen in te kopen. Elke tuin kan een mooie boom gebruiken om de tuin te voorzien van groene kleuren. Van A tot Z, Pieter van der Linden denkt mee in het proces. Aan het einde van het proces leveren wij de bomen op de door jouw gewenste locatie en doen dit met onze eigen vrachtwagens. Wij zetten dat stapje extra waar andere groothandels stoppen met ondersteuning. Om jou zo snel mogelijk van de planten te voorzien proberen wij onze levering zo snel en goed mogelijk uit te voeren.

Voor ons zijn er een aantal onderdelen heel erg belangrijk. Kwaliteit, tevredenheid en gemak. Hierdoor hanteren wij een kwaliteitscontrole op alle bomen die meegaan in de vrachtwagen. Wij hebben door onze jarenlange ervaring in de groensector nauwe banden met onze kwekers, hierdoor is het veel makkelijker om de kwaliteit perfect in de gaten te houden. Maar het mooiste aan Pieter van der Linden is dat wij een eigen boomkwekerij hebben in Balk. Bij Pieter van der Linden kunnen wij hierdoor de kwaliteit van bomen veel makkelijker waarborgen, en kunnen wij de door ons gekwekte bomen sneller aan jou leveren. Op deze manier zijn wij de groothandel in bomen. In samenwerking met hoveniers en andere partijen willen wij de mooiste bomen plaatsen bij de particulier. in ons assortiment staan een mooie hoeveelheid aan bomen. Wij zijn een echte (groot)handel in bomen.

Bomen bij Pieter van der Linden
Groothandel in Bomen
Groothandel exclusieve bomen

Medewerkers die echt meedenken in het hele proces

Tijdens het inkopen van bomen wilt Pieter van der Linden graag het hele proces makkelijker maken. Wij willen dit realiseren door verschillende onderdelen zo goed mogelijk neer te zetten. Een breed assortiment, genoeg ruimte op ons terrein maar vooral vakkundige medewerkers. Het hele inkoopproces kan jij ondersteuning krijgen van één van onze medewerkers. Hierdoor kan jij sneller schakelen en maak je sneller de juiste beslissingen.  Om dit te realiseren denken onze medewerkers mee in het hele proces, zij laten alle opties zien en denken mee in het uiteindelijke resultaat. Aan alles verschillende onderdelen wordt gedacht. Naast de vakkundige medewerkers in de beplanting hebben wij ook in onze afdeling van transport vakkundige mensen in dienst, onze chauffeurs, planners en logistieke mensen weten precies wat zij moeten doen om de bomen succesvol op de gewenste locatie af te leveren. Hoe makkelijk is het om alle planten op de plek waar jij aan het werk bent geleverd te krijgen? Pieter van der Linden is echt een ondersteunende factor voor hoveniers.

24-7 bestellen in onze webshop

24/7 makkelijk bomen bestellen in onze webshop

Bomen met de hoogste kwaliteit bij Pieter van der Linden

Bomen met de hoogste kwaliteit bij Pieter van der Linden

Met een eigen boomkwekerij in Balk

Met een eigen boomkwekerij in Balk

Een breed assortiment aan boomsoorten

Pieter van der Linden heeft voor jou als hovenier, inkoper of uitvoerder keuze uit meer dan 5000+ bomen en planten. Alle bomen zijn leverbaar op de door jouw gewenste locatie. Om jouw wensen te kunnen voorzien van de mooiste bomen, hebben wij gekozen voor een breed assortiment. Naast verschillende vormen van bomen hebben wij ook een grote hoeveelheid aan soorten. Heb jij al ideeën maar weet je nog niet goed welke planten je precies wilt hebben, dan kunnen onze medewerkers jou helpen met een beplantingsplan.

Jij weet al precies welke bomen jij nodig hebt om de tuin in orde te maken. Dan kan je heel snel over ons terrein heen rijden met een golfkar en kan je snel je bestelling in orde maken met één van onze medewerkers. Pieter van der Linden wilt als bedrijf zo min mogelijk co2 uitstoot veroorzaken want wij weten als geen ander hoe slecht dit is voor het milieu. Dit doen we door verschillende onderdelen van ons bedrijf te verduurzamen zoals het hele transport maar ook zonnepanelen en elektrische golfkarren opgeladen door de zonnepanelen. Wij weten als geen ander dat het niet goed is voor bomen en voor de rest van de natuur. Samen zorgen we voor een gezondere wereld.

Maak een afspraak of neem contact op met GreenSales

Pieter van der Linden staat voor jou klaar met al het advies omtrent bomen

Voor partijen willen wij het zo makkelijk mogelijk maken om contact met ons op te nemen, daarnaast is het ook mogelijk om heel erg makkelijk een afspraak te maken op locatie. Om dit te realiseren hebben wij een formulier waar jij makkelijk je vragen kan invullen of in 5 stappen een afspraak kan maken. Daarnaast het natuurlijk ook altijd mogelijk om telefonisch contact op te nemen via 0528 – 34 111 5. Of te mailen naar info@pietervanderlinden.nl. Kies jouw manier van contact opnemen en wij zien jou graag snel terug in Balk of Noordscheschut om de mooiste bomen in te kopen.