Groothandel voor groen professionals

Hoe fijn is het dat je je geen zorgen hoeft te maken over de levering van planten en bomen voor jouw project? Groen voor een aantrekkelijke prijs dat wil elke hovenier. Maar dat is wat ons betreft de helft van het werk. Wij gaan een stap verder, want wij weten dat er meer is wat jou aan een goed rendement helpt.

Als bedrijfsprocessen goed verlopen, worden faalkosten voorkomen. Want wie wil nou dat het werk stil komt te liggen doordat de levering te laat is of dat je extra heen en weer moet rijden om nog iets op te halen? Van een groothandel in beplanting mag daarom verwachten dat er meer dan voldoende keus is, dat de prijzen scherp zijn, dat bestellingen op tijd worden geleverd op uw locatie of een afhaaldepot èn alle moeite wordt gedaan om ervoor te zorgen dat je onbezorgd door kunt werken.

Zonder onnodige kosten en oponthoud heb je meer plezier in je werk en een beter rendement. Bij GreenSales staat daarom het licht op groen voor de hovenier, zodat jij het beste uit je projecten haalt. En ook niet onbelangrijk: dat jouw klanten meer dan tevreden zijn over jouw werk.

Meer weten over ons en hoe we onze beloften waarmaken? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief of neem contact met ons op.