Opleiden
& kennis delen

Opleiding VHG-brancheopleiding aankomend hovenier

Elk jaar start een nieuwe groep studenten die de branche-opleiding Aankomend Hovenier gaan volgen. Dit doen we in samenwerking met onderwijsorganisaties Zone College en Terra, VHG en hoveniersbedrijven. In de opleiding komen alle basisvaardigheden van het hoveniersvak aan bod. De studenten volgen alleen de lessen die met het vak te maken hebben, waaronder plantenkennis en veel praktische instructie. De opleiding wordt afgesloten met een examen. Voor deze opleiding zijn financiële tegemoetkomingen beschikbaar, waaronder het STAP-budget en de collansubsidie. Meer informatie over de opleiding: Opleidingen bij GreenSales – GreenSales (pietervanderlinden.nl)

Ontvangstcentrum

Opleiden van de nieuwe generatie ‘groenologen’ is onderdeel van ons kenniscentrum. We zien de behoefte aan vakbekwaam personeel en willen daaraan een bijdrage leveren. We geloven in de kracht van samenwerken en kennis delen. Op ons recent aangekochte aangrenzende terrein in Noordscheschut bouwen we een ontvangstcentrum waar nog meer mogelijkheden zijn om werk te maken van kennis delen en de groenbranche versterken.

Duurzaam GreenSales
Samen met hoveniers echte kwaliteit

Voordeel met lidmaatschap Inkoopgilde

Inkoopgilde is een collectief van bedrijven die actief zijn in de groensector en is gericht op samenwerken met A-leveranciers en A-merken. Leden van inkoopgilde betalen aanmerkelijk minder voor producten en diensten van gerenommeerde landelijke en regionale leveranciers waarmee Inkoopgilde afspraken heeft gemaakt. Leden ontvangen regelmatig informatie over leveranciers, producenten en aanbiedingen en zijn welkom bij presentaties en lezingen over relevante onderwerpen. Bij GreenSales krijgen leden 2% korting op bestellingen in de webshop en op locatie. Deze wordt aan het einde van het jaar uitgekeerd in de vorm van een tegoed voor het jaar daarna. Kijk op de website van Inkoopgilde voor meer informatie en het lidmaatschap.