Ons team

Pieter van der Linden is eigenaar van GreenSales en verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. “Het leukst aan mijn werk is het ondernemen met als doel het compleet ontzorgen van onze klanten in leveringen, denken in nieuwe mogelijkheden en benutten van kansen. Goed luisteren naar wat onze klanten nodig hebben hoort daar ook bij.”

Ellie Slomp is onze medewerker in de winkel. Ze scant de inkopen van klanten in de cash en carry en levert bestellingen uit. Ze zorgt ervoor dat bestellingen compleet klaarstaan en licht klanten in dat de bestelling klaar staat om opgehaald te worden. “Ik geniet in mijn werk van het contact met de klanten.”

Trijnie Stevens zorgt ervoor dat problemen of klachten snel worden opgelost. Ze houdt de vinger aan de pols en is pas tevreden als de klant dat ook is. Daarnaast houdt ze de webshop bij en houdt ze de voorraad op het terrein op peil. “Ik zet graag de puntjes op de i, zodat klanten goed geholpen worden als ze met een vraag of een klacht komen. Duidelijke communicatie met elkaar is daarbij onmisbaar.”

Peter Sosef is medewerker verkoop, transport en logistiek. Hij maakt orders compleet en verzendklaar, zodat bestellingen compleet en verzorgd bij de klant aankomen. “Ik werk in een leuk team en heb veelzijdig werk, want geen enkele werkdag verloopt hetzelfde.”

Gonny Boer is verantwoordelijk voor de financiële administratie. Ze houdt zich bezig met debiteuren en crediteuren, het opstellen van maandcijfers, aangiftes en de loonadministratie. Ze zorgt ervoor dat het automatisch incassosysteem zo duidelijk mogelijk voor de debiteuren werkt en is contactpersoon bij vragen en onduidelijkheden. “Ik vind het complete plaatje van het werk interessant. Het is een systeem dat continu opvolging nodig heeft. En belangrijk is dat er nergens een kink in de kabel komt.”

Renske ten Heuvel zorgt voor de klanten en de planten. Ze maakt bestellingen klaar, scant de planten, belt klanten over bestellingen en houdt de kas netjes. “Het leukst aan het werk is het contact met de klanten en collega’s en het werken tussen de planten en bloemen!”

Zandrie Adams is de medewerker die zich bezig houdt met de verkoop van graszoden aan de Nederlandse en Duitse markt. Hij zorgt ervoor dat bestellingen netjes op hun plek komen. “Mijn werk is heel gevarieerd. Het contact met de klanten, met hen meedenken en zorgen dat alles goed verloopt vind ik leuk aan mijn werk.”

Ruud Jonkman verzorgt de inkoop en verkoop van planten en graszoden voor de Duitse en Nederlandse markt. Ruud is klant- en servicegericht. Hij onderhoudt contact met de klant, geeft antwoord op vragen, berekent de grasprijzen. Ruud denkt met de klant mee als het bijvoorbeeld over transportmogelijkheden gaat of wanneer er een alternatief product nodig is. “De diversiteit van mijn werkzaamheden én tevreden klanten geven mij een goed gevoel en een leuke werkweek.”

Bennie Heukers is onze vrolijke vrachtwagenchauffeur die met veel plezier bestellingen aflevert op locatie of een afhaalpunt. Als hij niet op de vrachtwagen zit, dan werkt hij op het terrein in Noordscheschut als klusjesman. “Ik ben graag onderweg. En als het kan dan eet ik tussendoor graag een bal gehakt of een lekker visje.”

Rianne Reefhuis-Brinkman is verantwoordelijk voor Verkoop en af en toe springt ze bij op Inkoop. Naast het verrichten van allerlei verkoopwerkzaamheden, zoals offertes en orders uitwerken, geeft Rianne beplantingsadvies aan hoveniers en maakt ze beplantingsplannen. “Het contact met klant en plant vind ik het leukst aan mijn werk. Ik geef klanten advies en denk met ze mee.”

Anne van der Linden is verantwoordelijk voor acquisitie, PR, communicatie en de webshop. Ze regelt alles rondom het promoten en zichtbaar maken van het bedrijf. Daarnaast is ze betrokken bij de ontwikkeling van de webshop en beantwoordt ze vragen van klanten over digitaal bestellen. “GreenSales is een mooi bedrijf en dat laat ik graag zien aan nieuwe klanten.”

Edwin Lawant zorgt ervoor dat het terrein er altijd pico bello bij ligt. Op maandag begint hij vooraan en werkt in de loop van de week naar de achterkant van het terrein. Edwin maakt daarbij graag gebruik van de nieuwe veegmachine. ”Ik vind het mooi als het terrein netjes is. Daarnaast spring ik soms in de auto voor een spoedlevering. Zo is er elke dag iets leuks te doen”

Nick Koster vind je bij GreenSales op het terrein. Nick zorgt ervoor dat de binnenkomende planten op de juiste plaatst wordt gezet, verzorgd de planten op de Cash & Carry en houdt de kwekerij bij. “Het mooiste aan mijn werk is, dat ik lekker buiten aan het werk ben en met planten bezig ben. Zie je me rondlopen en kan je iets niet vinden? Laat het me weten, ik help je graag!”

Geert Gosen is onze Duitse vertegenwoordiger. Geert is verantwoordelijk voor de acquisitie en klantencontact in heel Duitsland. Een man die zijn hele leven al in het groen zit en deze passie voor het vak graag wil overbrengen aan zijn klanten. Voor alle vragen over beplanting en graszoden kan de Duitse klant bij Geert terecht.

Jannet Kamps staat altijd paraat om klanten te helpen en de winkel draaiende te houden. Haar taken variëren van het beheren van de voorraad tot het assisteren van klanten bij hun aankopen. Heb je een vraag of advies nodig? Jannet staat klaar om je te helpen!

Jorn Steenbergen speelt een essentiële rol in de financiële administratie van GreenSales. Zijn passie ligt in het beheer van financiële gegevens en het ondersteunen van diverse bedrijfsprocessen. Jorn streeft naar perfectie in zijn administratieve taken en is vastbesloten om zijn vaardigheden voortdurend te verbeteren. Samen met het team van GreenSales zet hij zich in voor het succes van de organisatie.

Maak kennis met Peter Bezembinder, een gepassioneerde tuinliefhebber bij GreenSales. Als nieuw lid van ons team, beheert Peter de voorraad op de Cash & Carry en is hij verantwoordelijk voor order-picking. Hij zorgt ervoor dat elke plant de beste zorg krijgt en werkt samen met collega’s aan een prachtig assortiment. Met zijn toewijding en liefde voor groen draagt Peter bij aan het succes van ons team en de tevredenheid van onze klanten.