Ons team

Pieter van der Linden is eigenaar van GreenSales en verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. “Het leukst aan mijn werk is het ondernemen met als doel het compleet ontzorgen van onze klanten in leveringen, denken in nieuwe mogelijkheden en benutten van kansen. Goed luisteren naar wat onze klanten nodig hebben hoort daar ook bij.”

Ellie Slomp is onze medewerker in de winkel. Ze scant de inkopen van klanten in de cash en carry en levert bestellingen uit. Ze zorgt ervoor dat bestellingen compleet klaarstaan en licht klanten in dat de bestelling klaar staat om opgehaald te worden. “Ik geniet in mijn werk van het contact met de klanten.”

Anna Henstra is op kantoor druk bezig met getallen en lijsten. Ze zorgt ervoor dat de fictieve voorraad (het aanbod van kwekers) inzichtelijk wordt door die goed bij te houden, zodat collega’s gericht en snel kunnen inkopen. Daarnaast lost ze fouten op in de leveringen en verzorgt ze een deel van de financiële administratie. Ze doet haar best om alle leveringen van kwekers op tijd binnen te krijgen, zodat klanten snel krijgen wat ze besteld hebben. “Ik hou van werken met cijfers en lijsten en ben precies. Dat zet ik in om ervoor te zorgen dat klanten blij zijn met de leveringen. En als zij blij zijn, dan ben ik dat ook.”

Peter Sosef is medewerker verkoop, transport en logistiek. Hij maakt orders compleet en verzendklaar, zodat bestellingen compleet en verzorgd bij de klant aankomen. “Ik werk in een leuk team en heb veelzijdig werk, want geen enkele werkdag verloopt hetzelfde.”

Gonny Boer is verantwoordelijk voor de financiële administratie. Ze houdt zich bezig met debiteuren en crediteuren, het opstellen van maandcijfers, aangiftes en de loonadministratie. Ze zorgt ervoor dat het automatisch incassosysteem zo duidelijk mogelijk voor de debiteuren werkt en is contactpersoon bij vragen en onduidelijkheden. “Ik vind het complete plaatje van het werk interessant. Het is een systeem dat continu opvolging nodig heeft. En belangrijk is dat er nergens een kink in de kabel komt.”

Renske ten Heuvel zorgt voor de klanten en de planten. Ze maakt bestellingen klaar, scant de planten, belt klanten over bestellingen en houdt de kas netjes. “Het leukst aan het werk is het contact met de klanten en collega’s en het werken tussen de planten en bloemen!”

Zandrie Adams is de medewerker die zich bezig houdt met de verkoop van graszoden aan de Nederlandse en Duitse markt. Hij zorgt ervoor dat bestellingen netjes op hun plek komen. “Mijn werk is heel gevarieerd. Het contact met de klanten, met hen meedenken en zorgen dat alles goed verloopt vind ik leuk aan mijn werk.”

Ruud Jonkman verzorgt de inkoop en verkoop van planten en graszoden voor de Duitse en Nederlandse markt. Ruud is klant- en servicegericht. Hij onderhoudt contact met de klant, geeft antwoord op vragen, berekent de grasprijzen. Ruud denkt met de klant mee als het bijvoorbeeld over transportmogelijkheden gaat of wanneer er een alternatief product nodig is. “De diversiteit van mijn werkzaamheden én tevreden klanten geven mij een goed gevoel en een leuke werkweek.”

Bennie Heukers is onze vrolijke vrachtwagenchauffeur die met veel plezier bestellingen aflevert op locatie of een afhaalpunt. Als hij niet op de vrachtwagen zit, dan werkt hij op het terrein in Noordscheschut als klusjesman. “Ik ben graag onderweg. En als het kan dan eet ik tussendoor graag een bal gehakt of een lekker visje.”

Rianne Reefhuis-Brinkman is verantwoordelijk voor Verkoop en af en toe springt ze bij op Inkoop. Naast het verrichten van allerlei verkoopwerkzaamheden, zoals offertes en orders uitwerken, geeft Rianne beplantingsadvies aan hoveniers en maakt ze beplantingsplannen. “Het contact met klant en plant vind ik het leukst aan mijn werk. Ik geef klanten advies en denk met ze mee.”

Anne van der Linden is verantwoordelijk voor acquisitie, PR, communicatie en de webshop. Ze regelt alles rondom het promoten en zichtbaar maken van het bedrijf. Daarnaast is ze betrokken bij de ontwikkeling van de webshop en beantwoordt ze vragen van klanten over digitaal bestellen. “GreenSales is een mooi bedrijf en dat laat ik graag zien aan nieuwe klanten.”

Edwin Lawant zorgt ervoor dat het terrein er altijd pico bello bij ligt. Op maandag begint hij vooraan en werkt in de loop van de week naar de achterkant van het terrein. Edwin maakt daarbij graag gebruik van de nieuwe veegmachine. ”Ik vind het mooi als het terrein netjes is. Daarnaast spring ik soms in de auto voor een spoedlevering. Zo is er elke dag iets leuks te doen”

Trijnie Stevens zorgt ervoor dat problemen of klachten snel worden opgelost. Ze houdt de vinger aan de pols en is pas tevreden als de klant dat ook is. Daarnaast houdt ze de webshop bij en houdt ze de voorraad op het terrein op peil. “Ik zet graag de puntjes op de i, zodat klanten goed geholpen worden als ze met een vraag of een klacht komen. Duidelijke communicatie met elkaar is daarbij onmisbaar.”

Geert Gosen is onze Duitse vertegenwoordiger. Geert is verantwoordelijk voor de acquisitie en klantencontact in heel Duitsland. Een man die zijn hele leven al in het groen zit en deze passie voor het vak graag wil overbrengen aan zijn klanten. Voor alle vragen over beplanting en graszoden kan de Duitse klant bij Geert terecht.

Nick Koster vind je bij GreenSales op het terrein. Nick zorgt ervoor dat de binnenkomende planten op de juiste plaatst wordt gezet, verzorgd de planten op de Cash & Carry en houdt de kwekerij bij. “Het mooiste aan mijn werk is, dat ik lekker buiten aan het werk ben en met planten bezig ben. Zie je me rondlopen en kan je iets niet vinden? Laat het me weten, ik help je graag!”