Ontwerpservice

Van beplantingsplan tot levering

Stel je voor: een tuinproject waarin jouw visie tot leven komt zonder de urenlang bureauwerk en plantselectie. Als toegewijde hovenier weet je dat het proces van ontwerp tot levering tijdrovend kan zijn. Bij ons wordt dit proces een naadloze reis. Laat ons het werk uit handen nemen terwijl jij je concentreert op wat je het beste doet: het creëren van prachtige tuinen. Ontdek onze uitgebreide dienstverlening, waarin beplantingsplannen op maat en vakkundige levering samenkomen om jouw tuinproject tot in perfectie te volbrengen.

Ontwerpteam GreenSales

Door het overweldigende succes van onze ontwerpservice hebben we onze dienstverlening hierin verder uitgebreid. We introduceren met trots ons nieuwe ontwerpteam, bestaande uit drie deskundige ontwerpers. Deze experts staan klaar om jouw visie tot leven te brengen door middel van gedetailleerde beplantingsplannen, gebaseerd op jouw ontwerp. Onze focus ligt op snelheid en nauwkeurigheid en we zijn trots om onze uitgebreide dienstverlening te introduceren.

Hoe gaat het te werk?

Om gericht te werk te gaan, vragen wij naar de volgende informatie. Graag ontvangen we deze gegevens per mail, die je kunt sturen naar info@pietervanderlinden.nl:

  • Jouw ontwerp met duidelijke maten: Lever ons een gedetailleerde schets van de tuin van je klant, inclusief nauwkeurige metingen, zodat we de ruimte optimaal kunnen benutten.
  • Locatie en foto’s: Bezorg ons foto’s van de locatie, zodat we een goed beeld krijgen van de omgeving en de beste plaatsing van de beplanting kunnen bepalen. Vergeet niet het adres mee te sturen zodat we eventueel kunnen kijken op Google Maps.
  • Wensen van de klant: Deel de wensen van je klant met ons, zoals kleuren, specifieke plantensoorten, hoogtes, enzovoort, zodat we een beplantingsplan op maat kunnen maken dat perfect bij hen past. Laat ons ook weten of de klant heesters en/of boompjes in het plan verwerkt wil hebben.
  • Noordpijl: Markeer de noordpijl op je schets, zodat we de juiste oriëntatie behouden voor optimale groeiomstandigheden.
  • Budget: Bespreek het budget met je klant en laat ons weten wat het is, zodat we een beplantingsplan kunnen maken dat binnen hun financiële mogelijkheden valt.
  • Aantal beplanting per m2: Geef ons een schatting van het aantal planten per vierkante meter, zodat je klant een idee heeft van de benodigde hoeveelheid en de kosten. Vergeet niet de grondsoort mee te delen, zodat we passende beplanting kunnen voorstellen.

Mochten we meer informatie nodig hebben, dan nemen we contact met je op. Na ontvangst van de informatie zullen we een beplantingsplan op maat voor je maken, inclusief een gedetailleerde offerte. Benieuwd naar ons tarief? Neem dan contact met ons op.