Efficient orders verwerken

GreenSales streeft naar de best mogelijke kwaliteit en service voor haar klanten. Onze werkprocessen zijn constant onderhevig aan innovatie. Sinds kort werken wij nog efficiënter zodat wij u als klant nog beter van dienst zijn.
 
In onze verzendhal van maar liefst 1200 m2 hanteren wij een nieuwe procedure. De hal is de plek waar wij orders verwerken en klaar zetten voor onze klanten. Ons nieuwe werkproces kent een aantal controlemomenten waardoor wij voor 100% kunnen garanderen dat er niks mist in de bestellingen die wij leveren. Al onze bestellingen worden binnen vijf werkdagen uitgeleverd

Zo werkt het?

De bestellingen die wij wegzetten bij onze kwekers worden gebundeld en bij GreenSales op locatie bezorgd.

Leverbon met barcode

Van alle binnenkomende goederen ontvangen wij een leverbon met barcode. De leverbon wordt door ons gescand waarna er bijpassende labels (met Latijnse naam, plantmaat en aantal planten per partij) geprint worden. De plant wordt vervolgens voorzien van het juiste label met barcode en vaknummer.

Fust en packlist

Zodra de planten zijn verdeeld volgt er een nieuwe controle. Alle planten worden opnieuw gescand en het fust wordt genoteerd in de scanner. Klopt de bestelling voor 100% dan rolt er een packlist uit de printer.

Facturatie

De packlist wordt nogmaals gescand wanneer deze de schuur verlaat. Hierop volgt ook de facturatie van de bestelling.

Efficiency loont

Voordeel van deze manier van werken is dat wij in onze administratie direct zien of de bestellingen goed en volledig geleverd worden.

De voordelen op een rij:

  • Alle partijen zijn duidelijk geëtiketteerd
  • Alle bestellingen worden binnen 5 werkdagen geleverd
  • Bestelling altijd 100% compleet zodat u de tuin in 1x kunt afwerken