Greensales Balk Informatie aanvragen
0528 34 111 5 06 8282 4848
groene showroom

Groene showroom

Neem de tijd voor een ontdekkingstocht in de 60.000 vierkante meter grote groenwereld van GreenSales. Iedereen die zich professioneel bezighoudt met groen kan hier alle benodigdheden én oneindig veel inspiratie vinden.

Maar liefst 60.000 vierkante meter tuinplezier

De enthousiaste medewerkers van GreenSales verzamelen met veel plezier de artikelen van uw beplantingsplan, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om zelf de gewenste planten uit te komen zoeken.

De groene showroom in Noordscheschut, nabij Hoogeveen, heeft een oppervlakte van maar liefst 20.000 vierkante meter. Een bijzonder inspirerende plek met een gemoedelijke sfeer, waar vakbekwame medewerkers voor u klaarstaan. Op onze tweede vestiging in Balk vindt u een terrein van 40.000 vierkante meter met beplanting.

Neem uw klanten mee naar ons terrein

Om uw opdrachtgevers een beeld te geven van uw plannen, kunt u ze zonder problemen meenemen. Alle producten zijn voorzien van consumentenprijzen, zodat u hierover niets hoeft uit te leggen.

Het imposante terrein en het ruime aanbod zijn indrukwekkend, maar eenvoudig te verkennen met golfwagentjes die altijd klaarstaan voor bezoekers. Het assortiment is zeer overzichtelijk per productgroep gesorteerd, waardoor u moeiteloos de weg vindt in het groene hart van het Noorden.

GreenSales is trendsetter in groenland en voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen