groothandel-in-beplanting.JPG

Nieuws

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen binnen GreenSales Pieter van der Linden. Hier vindt u het laatste nieuws.

Lees verder

Drive through voor aankomende hoveniers

Drive through voor aankomende hoveniers

Samen met het Zone College (voorheen AOC De Groene Welle en AOC Oost) en Middelveld Machines organiseren we op 11 juni van 16.00 tot 18.00 uur een informatieve middag over de mbo-opleidingen Tuin & Landschap en Hovenier. Iedereen die belangstelling heeft voor het vak en/of overweegt een opleiding te volgen is van harte welkom op ons terrein: Krakeel 52A in Noordscheschut.

Klik hier om verder te lezen


donderdag 27 mei 2021
Lees verder

Vraag en aanbod komen samen in Noordscheschut

Vraag en aanbod komen samen in Noordscheschut

In de laatste editie van de Hovenier staat een interview met Anne van der Linden betreft de laatste ontwikkelingen van de nieuwe webshop.
Klik hier om het hele artikel te lezen.dinsdag 2 februari 2021
Lees verder

Rooddraad in gazon

Rooddraad in gazon

Wist u dat de najaarsbemesting de belangrijkste bemesting is voor een mooi gazon? De basis voor een mooi gazon legt u in de herfst. Door te bemesten met mix 6 gaat het gazon sterker de winter in. Hierdoor krijgt het gazon een betere conditie en gaat het gras in het voorjaar sneller groeien. U voorkomt hierdoor veel problemen, o.a. rooddraad in gazon. Op dit moment is dat een veelvoorkomend probleem. Anne en Geert leggen u in het volgende filmpje uit wat u kan doen tegen rooddraad.

Klik hier om het filmpje te bekijken.dinsdag 28 juli 2020
Lees verder

Maatregelen tegen emelten en engerlingen.

Maatregelen tegen emelten en engerlingen.

Op dit moment is het helaas een veelvoorkomend probleem.

Emelten en engerlingen in de tuin of in het gazon. Wist u dat u deze kunt bestrijden zonder risico voor mens of huisdier? U kunt ze bestrijden op een volledig biologische manier door middel van aaltjes.

Klik hier om het filmpje te bekijken.

maandag 18 mei 2020
Lees verder

Vijverartikelen en vijverplanten.

Vijverartikelen en vijverplanten.

Wist u dat u bij GreenSales terecht kunt voor al uw vijverartikelen en vijverplanten?

Net zoals in de tuin, is het vijveronderhoud van groot belang. Door veel regenval ontstaat er automatisch zacht water en raken de waardes uit balans. Om te zorgen voor een gezonde vijver is het van groot belang om de waterwaarden weer in balans te krijgen.

Klik hier om verder te lezen.

donderdag 9 april 2020