groothandel-in-beplanting.JPG

Nieuws

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen binnen GreenSales Pieter van der Linden. Hier vindt u het laatste nieuws.

Lees verder

VHG-brancheopleiding Aankomend Hovenier

VHG branche-opleiding Aankomend Hovenier

Nieuw opleidingscentrum in Noordscheschut!

GreenSales start in samenwerking met het Zone College, TerraNext, VHG en een aantal hoveniersbedrijven een opleidingscentrum in Noordscheschut. Zo wordt GreenSales het kenniscentrum voor groen van Noord-Nederland.

Bij een deelname van minimaal 10 studenten start in februari de VHG-brancheopleiding Aankomend Hovenier. Een opleiding die geschikt is voor mensen die al bij een hovenier werken en hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden. Of voor mensen die een carrièreswitch willen maken en een mooi beroep in het groen en in de buitenlucht overwegen.

Kom donderdag 20 januari naar de praktijkdag. Klik hier voor meer informatie!

maandag 13 december 2021
Lees verder

Tip van de maand

Tip van de maand

Physocarpus ‘Little Angel’

De ‘Little Angel’ is een mooi vertakte Physocarpus die rond de 70-100 cm hoog wordt. Het jonge blad is oranje/rood van kleur en verkleurt later naar bordeaux rood.

In mei-juni verschijnen er op het 2-jarige hout mooie witte bloemen. Tegen het donkere blad vallen deze bloemen goed op.

Klik hier om verder te lezen.

woensdag 3 november 2021
Lees verder

Drive through voor aankomende hoveniers

Drive through voor aankomende hoveniers

Samen met het Zone College (voorheen AOC De Groene Welle en AOC Oost) en Middelveld Machines organiseren we op 11 juni van 16.00 tot 18.00 uur een informatieve middag over de mbo-opleidingen Tuin & Landschap en Hovenier. Iedereen die belangstelling heeft voor het vak en/of overweegt een opleiding te volgen is van harte welkom op ons terrein: Krakeel 52A in Noordscheschut.

Klik hier om verder te lezen


donderdag 27 mei 2021
Lees verder

Vraag en aanbod komen samen in Noordscheschut

Vraag en aanbod komen samen in Noordscheschut

In de laatste editie van de Hovenier staat een interview met Anne van der Linden betreft de laatste ontwikkelingen van de nieuwe webshop.
Klik hier om het hele artikel te lezen.dinsdag 2 februari 2021
Lees verder

Rooddraad in gazon

Rooddraad in gazon

Wist u dat de najaarsbemesting de belangrijkste bemesting is voor een mooi gazon? De basis voor een mooi gazon legt u in de herfst. Door te bemesten met mix 6 gaat het gazon sterker de winter in. Hierdoor krijgt het gazon een betere conditie en gaat het gras in het voorjaar sneller groeien. U voorkomt hierdoor veel problemen, o.a. rooddraad in gazon. Op dit moment is dat een veelvoorkomend probleem. Anne en Geert leggen u in het volgende filmpje uit wat u kan doen tegen rooddraad.

Klik hier om het filmpje te bekijken.dinsdag 28 juli 2020