Greensales Balk Informatie aanvragen
0528 34 111 5 06 8282 4848

Bouw nieuwe loods

Er wordt een nieuwe loods gebouwd!

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk om genoeg werkruimte te hebben. De laatste jaren is dit, vooral in de drukke periode, simpelweg niet meer het geval. Op het toppunt van de drukte staat de gehele werkruimte vol met beplanting voor onze klanten, waardoor we in onze werkzaamheden erg creatief moeten omgaan met de werkruimte. 'Drukte is leuk, maar je moet wel de ruimte hebben om het waar te maken richting de klant. Met de bouw van deze loods zetten we een stap in de goede richting.'

Deze moeilijkheden hebben ertoe geleid dat we besloten te zorgen voor meer werkruimte. Daarom gaat er een nieuwe loods gebouwd worden op ons terrein, vlak naast de bestaande loods. Hiermee vergroten we onze werkruimte met 800 m2, ruim eenderde meer werkruimte dan we eerder hadden.

Na de bouwvak gaan we beginnen met de eerste stappen, de maand van oplevering zal waarschijnlijk oktober zijn. Naast dat er meer ruimte zal zijn voor op- en overslag, zal er ook een winkel worden gerealiseerd. De kas die nu op deze plaats staat zal op zijn beurt ook een stukje opschuiven.

maandag 25 juni 2018