Drive through voor aankomende hoveniers

Samen met het Zone College (voorheen AOC De Groene Welle en AOC Oost) en Middelveld Machines organiseren we op 11 juni van 16.00 tot 18.00 uur een informatieve middag over de mbo-opleidingen Tuin & Landschap en Hovenier. Iedereen die belangstelling heeft voor het vak en/of overweegt een opleiding te volgen is van harte welkom op ons terrein: Krakeel 52A in Noordscheschut.

We laten zien wat er allemaal komt kijken bij het aanleggen en onderhouden van een mooie tuin. En dat is zoveel meer dan schoffelen tegen het onkruid. Een hovenier maakt ontwerpen passend bij de wensen van de klant, heeft verstand van planten, kan tuinhuisjes bouwen en bestrating leggen. En om het werk mooi uit te lichten, heeft hij ook verstand van elektriciteit en verlichting.

Actief programma
Alle vragen over het vak en de opleiding beantwoorden eigenaar van GreenSales Pieter van der Linden en docenten en leerlingen van het Zone College. En er zijn veel leuke activiteiten:

  • Demonstraties van hoveniersgereedschap door Middelveld Machines, waaronder het zelf besturen van een minikraan.
  • Kennismaken met het mobiele klaslokaal van het Zone College waarin je in virtual reality een kraan kunt besturen.
  • Het bedrijfsterrein van GreenSales verkennen door er met een golfkar doorheen te rijden

Natuurlijk maken we het ook gezellig met een hapje en een drankje. En elke bezoeker gaat aan het einde van de middag naar huis met een goedgevulde goodie bag.

BOL en BBL
Het Zone College biedt de opleidingen aan als BOL (beroeps opleidende leerweg) en BBL (beroepsbegeleidende leerweg). Leerlingen kunnen dus kiezen voor een dagopleiding op school of een opleiding die wordt gecombineerd met werken.
Meer informatie over de opleidingen: zonecollege.nl of bel met Johan Schuppert - 0645316548.


donderdag 27 mei 2021