VHG-brancheopleiding Aankomend Hovenier

GreenSales start in samenwerking met het Zone College, TerraNext, VHG en een aantal hoveniersbedrijven een opleidingscentrum in Noordscheschut. Zo wordt GreenSales het kenniscentrum voor groen van Noord-Nederland.

GreenSales het kenniscentrum van Noord-Nederland
Bij een deelname van minimaal 10 studenten start in februari de VHG-brancheopleiding Aankomend Hovenier. Een opleiding die geschikt is voor mensen die al bij een hovenier werken en hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden. Of voor mensen die een carrièreswitch willen maken en een mooi beroep in het groen en in de buitenlucht overwegen.

Leid eigen personeel op
Voor hoveniers is het een manier om eigen personeel op te leiden, omdat er subsidie ​​voor aangevraagd kan worden. Bovendien zijn de meeste studenten voor het hoogseizoen grotendeels klaar met de opleiding.
De samenwerking met hoveniersbedrijven, VHG, TerraNext en het Zone College zorgen voor een hoge kwaliteit van de lessen en de opleiding.
Het landelijk erkend praktijkexamen is in september.

Praktijkdag
Donderdag 20 januari organiseren van 15.00 tot 17.00 uur op ons terrein in Noordscheschut een praktijkdag. We laten dan verschillende machines zien en geven informatie over de opleidingen tot hovenier, waaronder ook onze opleiding tot Aankomend Hovenier die in februari start. We gaan ervan uit dat de dag door kan gaan, maar we moeten rekening houden met mogelijke veranderingen in verband met corona. We laten het al dan niet doorgaan tijdig weten op onze website of via een e- mailbericht.

Aanmelden en meer informatie
Wil je meer informatie over de opleiding? Neem dan contact op met Herbert de Witte:
E: hdewitte@zone.college
T: 088 - 262 07 03
M: 06 53 98 46 69

Aanmelden voor de praktijkdag doe je door een mailtje te sturen naar: anne@pietervanderlinden.nl

maandag 13 december 2021