Greensales Balk Informatie aanvragen
0528 34 111 5 06 8282 4848
Reviews Geryaal

Reviews GreenSales

Kwaliteit en service zijn belangrijke pijlers voor GreenSales. Wie anders dan onze klanten kunnen u beter vertellen hoe zij de samenwerking met GreenSales ervaren.

Tuinstyling Hamersma (Surhuizum)

Janny Hamersma vertelt over haar ervaringen in de samenwerking met GreenSales.

Kunt u zichzelf even voorstellen?

Mijn naam is Janny Hamersma. Inderdaad de vrouw van … ;)
Ik ben 53 lentes jong en samen met mijn man Reinder hebben we 3 kinderen namelijk: Jan Berend, Jelmer en Monique. 1 is getrouwd, 1 woont samen en 1 is smoor verliefd.

Mijn hobby is genieten van het dagelijks leven. Ik ben groot fan van Chris Norman en bezoek als het kan graag zijn concerten maar helaas zijn die niet vaak hier in de buurt.  Daarnaast sport ik twee keer per week. Maar ook winkelen en spelletjes op de computer. 

Wat is uw functie?  

Ik houd mij voornamelijk bezig met de boekhouding. Daarnaast verzorg ik de inkomende telefoontjes . En ik controleer Reinder voor als hij wat vergeet… 

Reviews GreenSales

Wie is het brein achter het bedrijf?

Mijn man Reinder is de brein achter dit bedrijf. Reinder is in 1989 begonnen als tuinontwerper. In eerste instantie was het de bedoeling dit tuinontwerpen naast zijn werk te gaan doen. Jaja Reinder was leraar!! Maar al snel bleek dat zijn tuinontwerpen in de smaak vielen. 

Wat doet Reinder precies in het bedrijf?

Reinder is echt een duizendpoot. Hij doet echt van alles. Van ontwerpen/bestellen en personeel aansturen tot het grasmaaien aan toe. Zijn passie is maken wat de klant vraagt maar dan net even iets bijzonders.

Zijn tuinen zijn anders dan anders we graven altijd iets dieper. Onze tuinen zijn duurzaam. Veel van onze tuinen vanaf het begin bestaan nog steeds. Er is wel eens een plant vervangen maar voorde rest is alles nog precies gelijk en de tuin wordt alleen maar mooier.

Doen jullie al lang zaken met GreenSales?

Ik denk dat we al meer dan 8 jaar zaken doen met GreenSales.

Bent u tevreden met GreenSales als leverancier?

We zijn erg tevreden over GreenSales. Elke week wordt onze bestelling compleet afgeleverd bij ons op het bedrijf. Soms laten we het ook op locatie bezorgen.

Dat is erg makkelijk als ze daar aan het werk zijn. Alle bestellingen worden binnen 5 werkdagen bezorgd. Dat is erg snel. Daarnaast biedt GreenSales een zeer ruim assortiment aan. Van een vaste plant in P9 tot een exclusieve Acer.

GreenSales kan ik absoluut aanbevelen aan mijn collega hoveniers!

Dat heb ik al heel vaak gedaan en er zijn door ons ook al meerdere hoveniers klant geworden.


Kwaliteit is goed. Er is aandacht voor de klant. Alles op tijd. Bestellen moet simpel zijn en goed en dat is bij Greensales in goede handen.

Reviews GreenSales

Hoveniersbedrijf Wijnja (GreenSales Balk)

Hoveniersbedrijf Wijnja is al vanaf het begin klant bij GreenSales Balk. Meneer Wijnja vertelt zijn ervaring met GreenSales!

Reviews GreenSales

Lammert Kroesen (Lammert Kroesen Tuindesign)

Lammert Kroesen van Lammert Kroesen Tuindesign vertelt over zijn ervaring met GreenSales. GreenSales geeft sinds enkele jaren de hovenier de mogelijkheid om zijn klanten mee te nemen naar één van onze groene showrooms. Lammert Kroesen maakt hier veel gebruik van en vertelt in deze review waarom hij dat doet.

Reviews GreenSales

Haan Tuintechniek

Daniel Haan van Haan Tuintechniek vertelt waarom hij zijn beplanting naar tevredenheid afneemt bij GreenSales.

Reviews GreenSales

Tim de Vries

Tim de Vries van hoveniersbedrijf Tim de Vries komt gemiddeld twee keer in de week bij GreenSales op locatie. Hij vertelt waarom de samenwerking hem goed bevalt ..

Reviews GreenSales

Martijn Buld

Hovenier Martijn Buld bestelt met grote regelmaat planten bij GreenSales. Ook bestelt hij online planten, deze planten haalt hij zelf op bij GreenSales of hij laat deze op locatie bezorgen.

Reviews GreenSales

Joost Ottink van Greenfixx

Joost Ottink van hoveniersbedrijf Greenfixx uit Vledder bestelt zijn beplanting bij GreenSales. Hij typeert GreenSales als een jong en enthousiast bedrijf wat snel werkt en levert.

Contact

Wilt u meer weten over een samenwerking met GreenSales? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.