Medewerker voorraadbeheer en administratie

 

Medewerker voorraadbeheer – 32-40 uur per week

Voor onze vestiging in Noordscheschut zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Iemand die een kei is in het werken met cijfers en lijsten. Iemand die zorgt voor overzicht, zodat de collega’s kunnen vertrouwen op de gegevens en onze klanten altijd de beste kwaliteit voor de juiste prijs krijgen. Je hebt je eigen verantwoordelijkheden en je werkt samen met je collega´s op kantoor aan het ontzorgen van klanten. Het gaat om een administratieve, dienstverlenende en adviserende baan voor de lange termijn.

Dit ga je doen

  • Je houdt de gegevens van de voortdurend veranderende fictieve voorraad (het aanbod van kwekers) bij, zodat collega’s gericht en snel kunnen inkopen.

  • Data van maandelijkse verkopen analyseren zodat de voorraad efficiënt wordt beheerd.

  • Data bijhouden van voorraden van onze cash & carry, zodat klanten niet misgrijpen.

  • Beheer van de webshop.

  • Je lost de fouten op die in leveringen kunnen zitten.

Dit heb je in huis

  • Je hebt snel overzicht en je werkt nauwkeurig.

  • Je houdt van het werken met cijfers en data.

  • Je schrijft en spreekt correct Nederlands.

  • Je werkt graag in een team en je bent collegiaal.

  • Je bent stressbestendig, klantgericht, dienstverlenend en communicatief sterk.

Dit bieden we jou

We bieden een afwisselende baan in een team dat collegiaal, professioneel en gezellig is. Je kunt bij ons je vaardigheden inzetten en verder ontwikkelen. Het gaat om een benoeming voor langere tijd met uitzicht op een vaste aanstelling.

Dit zijn wij

GreenSales is een groeiende, duurzame kweker en groothandel in planten en bomen. We leveren onze producten aan de groenbranche. Voor onze klanten is het belangrijk dat we goed en snel kunnen leveren, zodat zij altijd door kunnen met hun projecten en op hun beurt hun afspraken met hun klanten kunnen nakomen. Daarom is iedereen die bij ons werkt dienstverlenend, oplossingsgericht en klantgericht. En collegiaal natuurlijk, want we werken samen aan de dienstverlening. We hebben vestigingen in het Drentse Noordscheschut en het Friese Balk.

Solliciteren

Ben je geschikt voor de functie en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anne van der Linden. E-mail: anne@pietervanderlinden.nl, telefoon: 0528-341115. Wil je solliciteren? Zorg dan dat we jouw cv krijgen. Die kun je sturen naar anne@pietervanderlinden.nl  of – nog beter- zelf bij ons afleveren: Krakeel 52a, 7914 TJ in Noordscheschut. Je kunt dan gelijk kennis met ons maken.
De koffie staat klaar!