Veelgestelde vragen

Algemeen

We zijn het hele jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 17:15 met uitzondering van feestdagen. In het hoogseizoen (maart t/m juni) hebben we extra inkoopmogelijkheden op: – Dinsdagavond van 18:30 tot 21:00 – Zaterdagochtend van 07:00 tot 12:00 In de maanden oktober, november en december hebben we ook een extra inkoopmogelijkheid op zaterdag van 07:00 tot 12:00. In de week van Kerst en oud & nieuw zijn we gesloten.

Wij leveren alleen aan bedrijven die ingeschreven staan bij de KVK en die actief zijn in de groenbranche. U kunt uw klant wel als gast meenemen over het terrein.

Wij leveren alles in Nederland vanaf €675,-. Onder de €675,- brengen we een bezorgtarief in rekening van €37,50.

U kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Contant/pin/doorlopende machtiging.

Planten die door u zelf zijn uitgezocht nemen we niet retour.

Ja, we rekenen voor de verschillende fusten een prijs die landelijk gelijk is. Het fust wat u bij ons inkoopt kunt u ook weer bij ons retourneren. U kunt de fust stand online volgen in onze webshop.

Alles betreft inkopen op het terrein in kisten of bundels gaat per kist of bundel. Maar we hebben veel planten die ook per stuk kunnen worden uitgezocht. Op bestelling kan daarentegen wel alles per stuk worden geleverd.

Naast een compleet assortiment planten verkopen we onder andere ook meststoffen, bodemverbeteraars, boompalen, gereedschappen en druppelslang in onze winkel op het terrein en in onze webshop.

U bent vrij om ons wagenpark van golfkarren met aanhangers te gebruiken. Mocht u een grote en zware plant hebben uitgezocht, dan halen onze medewerkers deze graag voor u op met de heftruck.

De koffie staat bij ons nooit klaar, deze wordt ter plekke vers voor u gezet.

We hebben een heel mooie ontvangstruimte waar u rustig met uw klant kunt zitten om zijn/haar wensen te bespreken.

Mocht u een mooie plant hebben gevonden, dan kunt u dit bij één van onze medewerkers aangeven. Wij zullen deze dan voor u reserveren.

Webshop

U kunt bij ons op verschillende manieren een offerte aanvragen. In onze uitgebreide webshop kunt u handig een offerte aanmaken en deze tijdelijk parkeren. Daarnaast kunt u uw gewenste aanvraag mailen, deze verwerken we voor u binnen 24 uur.

Wij leveren binnen 7 werkdagen op de gewenste locatie in Nederland.

Naast dat we afleveren op locatie kunt u er ook voor kiezen uw bestelling op te halen bij Greensales Noordscheschut, Greensales Balk, Wildkamp Roden of Wildkamp Veendam. Voordeel hiervan is dat u ons dan geen bezorgtarief verschuldigd bent, eventueel gelijk de lege fusten weer in kunt laden en misschien nog aankopen op locatie kunt doen.

Naast onze eigen kwekerij in Balk, waar we het hele teeltproces in eigen hand hebben en alles is afgestemd op de aanleg markt, heeft Greensales een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande groep kwekers. Mede daardoor kunnen we altijd een constante kwaliteit leveren. Bovendien staan al onze kwekers onder toezicht van Naktuinbouw.

De eerste controle vindt al plaats door de selectie van leveranciers. Vervolgens wordt het in onze distributiehal nogmaals gecontroleerd bij binnenkomst.

Bij binnenkomst worden alle partijen gelabeld met referentie van de klant op het etiket. Bomen en basplantsoen wordt bij ons verpakt in plastic zakken. Vervolgens wordt het bij ons ingepakt in kisten, palletboxen of cc-karren.

U kunt bij ons het hele orderproces online volgen. Vanaf het moment dat we het bestellen tot het verpakken en het versturen. Alles wordt bij Greensales drie keer gecontroleerd door te scannen bij binnenkomst, bij controle etiket en bij het verpakken zodat we altijd weten dat het 100% compleet is.

We proberen te allen tijde onze klanten te ontzorgen. Dat wil zeggen niet alleen het leveren van een complete bestelling, maar ook in het retourneren van het fust. Naast ons eigen transport hebben we ook externe vervoerders, waardoor het fust niet altijd gelijk retour kan. Mochten we met onze eigen vrachtwagen komen, dan kan het gelijk retour. Mocht dit niet het geval zijn, dan plannen we apart transport voor u in. Daarnaast kunt u te allen tijde het fust inleveren bij Greensales Noordscheschut, Greensales Balk, Wildkamp Roden of Wildkamp Veendam.

Graszoden

Greensales levert graszoden door heel Nederland.

Greensales levert graszoden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. U dient twee werkdagen van tevoren te bestellen.

Greensales kan jaarrond graszoden leveren. Alleen met een hittegolf of vorstperiode leveren wij geen graszoden.